Εκθέσεις

Πάμε Beauty! Πάμε Κryolan Beauty! Φθινόπωρο / Χειμώνας 2018!

Το φετινό μας περίπτερο στη Βeauty Νο 20-22 ντύθηκε στο νέο fashion trend 2018/19, φόρεσε τα Bold metallic. Αυτό το τριήμερο θα βρείτε τα προϊόντα μας σε εκπληκτικές τιμές ενώ το team των συνεργατών μας θα σας ενημερώσει για τις νέες τάσεις και επιταγές της μόδας για το Φθινόπωρο και το Χειμώνα 2018/19. Kαι μην χάσετε φέτος τις παρουσιάσεις μας.

Γνωρίστε την εκθαμβωτική σειρά Pure Pigments Metallic. Τα συναρπαστικά Pure Pigments Metallic δουλεύονται μόνα τους ή ενεργοποιούνται με το Mixing Medium και μετατρέπονται σε υγρό μέταλλο. Ένα προϊόν με υπέροχες υγρές αντανακλάσεις, απόλυτα εναρμονισμένο με τα φετινά fashion trends και με επιπλέον τη δυνατότητα να σφραγίζει τις χρωστικές καθιστώντας τες ανθεκτικές και εύκολες στην εφαρμογή τους.

Δοκιμάστε τα Holographic Pigments δηλ. micro-fine χρωστικές! Για ιδιαίτερα ιριδίζοντα ολογραφικά εφέ στα μάτια, το πρόσωπο και το σώμα. Τα έντονα χρώματα τους, αλλάζοντας ανάλογα με το φως ή την κίνηση, καθιστούν αδύνατη τη δημιουργία του ίδιου μακιγιάζ δύο φορές, επιτρέποντας στους make-up artists ατελείωτη δημιουργικότητα. Η υψηλής ποιότητας συγκολλητική μικρο-υφή είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση.

HD  Micro Foundation Creme! Μόλις το παραλάβαμε! Yπέροχη υφή, τέλειο φινίρισμα.
Σε 6 αποχρώσεις 140, 170, 230, 245, 340, 525.

HD Micro Foundation Cream
HD Micro Foundation Cream

Τα νέα χρώματα στα Lip Stain Soul, Rnb, Disco

Lip Stain soul
Lip Stain soul
Lip Stain rnb
Lip Stain rnb
Lip Stain Disco
Lip Stain Disco

Lip Stain Set! Στα 3 το ένα Δώρο! Aποκτήστε τα!

Τα αγαπημένα σας Lip Stain κυκλοφόρησαν σε set ειδικά για την έκθεση. Τρία χρώματα Ambient, Rnb (νέο υπέροχο κόκκινο) & Jazz τώρα σε τριπλή συσκευασία  και στην τιμή των δύο. Η προσφορά ισχύει μόνο για την έκθεση Beauty.

Lip stain trio set

Τα νέα πινέλα της σειράς Omnia BOM12, BOM15, BOM16, BOM 37, BOM 39, BOM 47.Yπέροχο στυλ, εξαιρετική ποιότητα και εργονομία χαρακτηρίζουν τη σειρά πινέλων με φυσική τρίχα ΟΜΝΙΑ . Είναι τα αξεσουάρ που εκτός από εργαλεία δουλειάς συνεισφέρουν πόντους στο  επαγγελματικό σας image.

Royal Brush bom-12
Royal Brush bom-15
Royal Brush bom-16

 Bom-12 Συνθετικό Πινέλο Σκιάς   Bom -15  Συνθετικό Πινέλο Blending   Bom-16 Συνθετικό Πινέλο Βlending  

Royal Brush bom-37
Royal Brush bom-39
Royal Brush bom-47

Bom-37 Φυσική τρίχα Πινέλο Highlighter  Bom -39 Φυσική τρίχα Πινέλο Fan   Bom-47 Φυσική τρίχα Πινέλο Βlending Και φυσικά στο περίπτερό μας θα βρείτε και όλα τα πινέλα της σειράς ΟΜΝΙΑ, όπως και τις σειρά πινέλων vegan MΟDA της εταιρίας ROYAL. 

Προηγούμενο Αρθρο Επόμενο Αρθρο

Σχετικά Αρθρα