fbpx
Special Effects

Special Effects / Kόλλες

Οι κόλλες χρησιμοποιούνται στο επαγγελματικό μακιγιάζ για να κολλήσουν προϊόντα όπως μαλλιά, μουστάκια & γενειάδες, φαλάκρες, περούκες ακόμα και διακοσμητικά υλικά. Φυσικά πρέπει να χρησιμοποιούνται ειδικές κόλλες προσωρινής χρήσης.

Oι Κόλλες Δέρματος με μια Ματιά!

Spirit Gum

12ml Κωδ. 02001

50ml Κωδ. 02002

500ml Κωδ. 02003

1000ml Κωδ. 02004*

Η Spirit Gum είναι γενικής χρήσεως κόλλα που αποτελείται από φυσική ρητίνη και διαλύτες. Η Spirit Gum είναι η κλασική κόλλα που χρησιμοποιούν οι make-up artists για να τοποθετήσουν μουστάκια, γενειάδες και περούκες. Απλώστε με πινέλο στην περιοχή του προσώπου που πρόκειται να κολληθεί το μουστάκι ή η γενειάδα. Η κόλλα πρέπει να αφεθεί να στεγνώσει για λίγο (περίπου μισό λεπτό). Στη συνέχεια, πιέστε το αντικείμενο επάνω της. Από την επιδερμίδα αφαιρείται με ΜΜΕ Μild Spirit Gum Remover, από το τούλι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια με Spirit Gum Remover ή οινόπνευμα.

Spirit Gum Matt

50ml Κωδ. 02012*

500ml Κωδ. 02013*

1000ml Κωδ. 02014*

H κλασική Spirit Gum με προσθήκη ματ παραγόντων. Περιέχει σημαντική αναλογία από την πολύτιμη ρητίνη που παράγουν τα μαστιχόδενδρα. Προσφέρει ματ αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιείται για να κολληθούν φαλάκρες και μαλλιά στο πρόσωπο. Από την επιδερμίδα αφαιρείται με ΜΜΕ Μild Spirit Gum Remover, από το τούλι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια με Spirit Gum Remover ή οινόπνευμα

TV Spirit Gum

30ml Κωδ. 02111

50ml Κωδ. 02112*

500ml Κωδ. 02113* 

1000ml Κωδ. 02114*

Το ειδικό μίγμα φυσικών ρητινών της TV Spirit Gum την κάνει να φαίνεται πιο ματ και πιο φυσική στο δέρμα από ό, τι η απλή Spirit Gum. Είναι λεπτόρρευστη, κατάλληλη για χρήση στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Ιδανική για κόλλημα μαλλιών, γενειάδων και περουκών. Από την επιδερμίδα αφαιρείται με ΜΜΕ Μild Spirit Gum Remover, από το τούλι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια με Spirit Gum Remover ή οινόπνευμα.

Hydro Spirit Gum (Υδατοδιαλυτή)

12ml Κωδ. 06001 

50ml Κωδ. 06002 

Η Hydro Spirit Gum της Kryolan αφαιρείται με νερό. Αρχικά δημιουργήθηκε για μεταμφιέσεις, πάρτι και σχολική χρήση. Κρατάει για μικρό χρονικό διάστημα, επηρεάζεται από τον ιδρώτα και την υγρασία. Είναι ιδανική για εφαρμογές στα παιδιά και σε ευαίσθητα δέρματα. Η Hydro Spirit Gum στον επαγγελματικό τομέα θεωρείται κατάλληλη για εφαρμογή στη γραμμή των μαλλιών σε απόσταση μέχρι και δύο εκατοστά από τη ρίζα, έτσι ώστε να καθίσουν επίπεδα τα μαλλιά για να εφαρμοστεί η φαλάκρα. Ύστερα ο ηθοποιός αφού βγάλει τη φαλάκρα χρειάζεται μόνο να λουσθεί με σαμπουάν για να φύγει η κόλλα. 

Το Εyebrow Desigh Kit με τη Hydro Spirit Gum δημιουργήθηκε για εξάσκηση  της  τεχνικής στην κάλυψη των φρυδιών, επειδή ακριβώς διαθέτει το εύκολο πλεονέκτημα της αφαίρεσης με σαπούνι και νερό.

 

Ur-Mastix Spirit Gum*

50ml Κωδ. 02062 *

Κόλλα κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από φυσικά υλικά. Η αρχική φόρμουλα, που έδωσε στις κόλλες δέρματος το όνομά Μastix. H Ur-Mastix Spirit Gum έχει στη σύστασή της σε μεγάλο ποσοστό κόκκους ανοιχτόχρωμης ρητίνης: τα «δάκρυα» του γνωστού μας αειθαλούς θάμνου, του μαστιχόδενδρου της Χίου. Οι κόκκοι διαλύονται σε καθαρή αλκοόλη.

Spirit Gum P (Αντι - ιδρωτική)

12ml Κωδ. 06011

50ml Κωδ. 06012

H Spirit Gum P είναι συνθετική κόλλα ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίσει την μεγάλη εφίδρωση, είναι κατάλληλη για να κολλήσετε γενειάδες, μουστάκια και περούκες. Χρησιμοποιείται σε περίπτωση που άλλοι τύποι κόλλας Spirit Gum δεν είναι αποτελεσματικοί λόγω υπερβολικής εφίδρωσης του μοντέλου ή του ηθοποιού. Επιπλέον, συνιστάται η χρήση της σε περιπτώσεις που η κανονική Spirit Gum αφήνει λευκά σημάδια εξαιτίας της υγρασίας. Μπορεί να αναμειχθεί με άλλους τύπους Spirit Gum για ενίσχυσή τους. Απλώστε Spirit Gum P με πινέλο και πιέστε το αντικείμενο να κολλήσει. Βεβαιωθείτε για τη θέση του αντικειμένου, καθώς η κόλλα στεγνώνει γρήγορα και δεν επιτρέπει μετά τις διορθώσεις. Aφαιρείται μόνο με Spirit Gum Ρ Remover.

HD Pro Gum

30ml Κωδ. 02005 

200ml Κωδ. 02006* 

Νέα κόλλα ειδικά σχεδιασμένη για κάμερες υψηλής ευκρίνειας και υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά την πρόσφυση: Η HD Pro Gum συνδυάζει εξαιρετική πρόσφυση με εξαιρετική ευελιξία. Το ελαφρώς ιξώδες υγρό διεισδύει στο τούλι χωρίς να τονίσει τα νήματα, μειώνοντας έτσι τις σκιές από το τούλι που γίνονται ορατές στη HD. Η HD Pro Gum εφαρμόζεται με ευκολία και κάτω και επάνω σε τούλι και μπορεί να διορθωθεί εύκολα. Μετά την εφαρμογή της επάνω στην επιδερμίδα, η φυσική λάμψη της προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε τύπο δέρματος. Η HD Pro Gum δεν επηρεάζεται από την υγρασία και δεν λευκαίνει όταν στεγνώνει.

Pros-Aide-The Original

15ml Κωδ. 06121 

50ml Κωδ. 06122 

H Pros-Aide είναι κόλλα για ειδικά εφέ της ADM Tronics. Με βάση το νερό, είναι ασφαλής, μη τοξική και έχει ιδιαίτερη αντοχή στο νερό. Με εξαιρετικά μεγάλη προσκόλληση χρησιμοποιείται από τους make-up artists, για το κόλλημα αφρωδών προσθετικών και άλλων τρισδιάστατων κατασκευών και για το δέσιμο των προσθετικών με την επιδερμίδα. Χρησιμοποιήστε μπατονέτες για την εφαρμογή της Pros-Aide στο δέρμα και στα αφρώδη προσθετικά που θέλετε να κολλήσετε. Αφήστε να στεγνώσει ελαφρώς και πιέστε τα αντικείμενα πάνω στο δέρμα. Εάν απαιτείται, ανασηκώστε λίγο τις άκρες, εφαρμόστε λίγο περισσότερη κόλλα, και πιέστε τα στη θέση τους. Για να εξομαλύνετε και να δέσετε τα τελειώματα με την επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε ένα μικρό σφουγγάρι λατέξ, ταμπονάρετε τη Pros-Aide στις άκρες και μετά πουδράρετε. Για να δώσετε όγκο στη Pros-Aide χρησιμοποιήστε Kryosil. Αφαιρείται με τη Special Adhesive B Remover and Thinner.

PAX PAINT

Το Pros-Aide αποτελεί τη βάση για το PAX Paint. Το PAX γίνεται συχνά με ανάμειξη 1/2 Pros-Aide, με 1/4 νερό και 1/4 ακρυλικό χρώμα.

Silicone Adhesive NEO Strong Bond

50ml Κωδ. 02055

300ml Κωδ. 02057 

Η κόλλα σιλικόνης NEO Strong Bond είναι κόλλα δέρματος υψηλής απόδοσης για ειδικές εφαρμογές στα σπέσιαλ εφέ. Mε άοσμο διαλύτη προσφέρει ευχάριστη αίσθηση. Η κόλλα δεν στεγνώνει ενώ εφαρμόζεται και δεν σχηματίζει μεμβράνες στο πινέλο. Μετά από λίγα δευτερόλεπτα, αφού στεγνώσει, η ευαίσθητη στην πίεση κόλλα παραμένει κολλώδης μέχρι να προσαρμόσετε με πίεση το προσθετικό στην περιοχή. Υπάρχουν δύο τύποι:

  • Κόλλα Σιλικόνης NEO Regular Bond για απλές εφαρμογές.
  • Κόλλα Σιλικόνης NEO Strong Bond  για πιο βαριές κατασκευές.

Και οι δύο κόλλες αφαιρούνται εύκολα με το Silicone Adhesive NEO Thinner & Remover.

Άδειο Μπουκαλάκι Κόλλας

50ml Κωδ. 02020

Με πινέλο από φυσική τρίχα απαραίτητο όταν αγοράζετε μεγάλες συσκευασίες κόλλας 500ml & 1000ml.

Αφαιρετικά για Κόλλες

Spirit Gum Remover and Thinner

50ml Κωδ. 02030

100ml Κωδ. 02031 

500ml Κωδ. 02033 

1000ml Κωδ. 02034 

Αφαιρετικό για τις κόλλες Spirit Gum, TV Spirit Gum και Ur-Spirit Gum.

ΜΜΕ – Mild Spirit Gum Remover

100ml Κωδ. 02038 

To ΜΜΕ Spirit Gum Remover είναι το αφαιρετικό για τις κόλλες Spirit Gum, ΤV Spirit Gum και Ur-Spirit Gum. Στη σύστασή του περιέχονται έλαια που φροντίζουν και περιποιούνται την επιδερμίδα. Βοηθά στην απαλή αφαίρεση της κόλλας από τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Spirit Gum P Remover and Thinner

100ml Κωδ. 02041 

Eιδικό αφαιρετικό και διαλυτικό για την κόλλα Mastix P.

Special Adhesive A Remover

100ml Κωδ. 06201 

Αφαιρετικό της Pros-Aide-The Original. To Special Adhesive Β Remover λειτουργεί, ως διαλύτης, για όλες τις κόλλες δέρματος με ακρυλική βάση, αφαιρώντας όλα τα υπολείμματα από το δέρμα. Βρέξτε με το Remover χαρτομάντηλο ή βαμβάκι και αφήστε το για λίγο στην περιοχή. Μετά την αφαίρεση, πλύνετε πολύ καλά την επιδερμίδα και χρησιμοποιήστε προϊόντα ενυδάτωσης του δέρματος.

HD Pro Gum Remover

50ml Κωδ. 02015

200ml Κωδ. 02026*

Το HD Pro Gum Remover δημιουργήθηκε για την αφαίρεση της HD Pro Gum adhesive και έθεσε νέα κριτήρια για τα spirit gum removers. Η ειδική φόρμουλα με το ευχάριστο άρωμα περιέχει αντιφλεγμονώδη εκχυλίσματα φουντουκιάς και την κλασική για τη φροντίδα του δέρματος d-panthenol. Τα επιλεγμένα της συστατικά με το συνδυασμό της φαρμακευτικής αλκοόλης εγγυώνται πλήρη απαλότητα. Το HD Pro Gum Remover είναι το ιδανικό remover για όλες τις κόλλες spirit gum.

NEO Adhesive Remover & Thinner

100ml Κωδ. 06521 

250ml Κωδ. 06522 

500ml Κωδ. 06523 

Το NEO Adhesive Remover & Thinner είναι άοσμο αφαιρετικό, φιλικό προς το δέρμα. Αραιώνει τέλεια την Κόλλα Σιλικόνης και αφαιρεί αποτελεσματικά οποιαδήποτε κόλλα δέρματος.

All Pur Remover Cream

75m Κωδ. 02048 

All Pur είναι δυνατή κρέμα αφαίρεσης της Spirit Gum, της Gum P, και των επίμονων υπολειμμάτων του μακιγιάζ. Η All Pur είναι καλά ανεκτή από την επιδερμίδα, αλλά δεν πρέπει να χρησιμοποιείται κοντά στα μάτια. Απλώνεται με μαλακές κινήσεις στο πρόσωπο, παραμένει για ένα έως δύο λεπτά, αφαιρείται με χαρτομάντηλα και κατόπιν το πρόσωπο ξεπλένεται με νερό.

Beard Cleaning Solution

75m Κωδ. 02047 

Διάλυμα καθαρισμού από καθαρή αιθανόλη, ή αλλιώς αποκαλούμενη ΙΡΑ. Είναι πολλαπλών χρήσεων διαλύτης ιδιαίτερα χρήσιμος στο επαγγελματικό μακιγιάζ. Απαραίτητο για τον καθαρισμό οποιασδήποτε αλκοολούχας κόλλας από το τούλι σε μουστάκια και περούκες, ως απολιπαντικό για τα εργαλεία και τους χώρους εργασίας, καθώς και σε πλήθος διαφορετικές τεχνικές στο εργαστήριο.

ΟΔΗΓΙΕΣ XΡΗΣΗΣ

  • Οι κόλλες εφαρμόζονται πάντα επάνω σε καθαρή επιδερμίδα.
  • Εάν κριθεί απαραίτητο καθαρίστε την επιφάνεια με οινόπνευμα.
  • Δεν εφαρμόζονται ποτέ επάνω στα προϊόντα που θέλετε να κολλήσετε (περούκες, μουστάκια, φαλάκρες) αλλά στην επιφάνεια του δέρματος που θα προσαρμοστούν.
  • Μετά το άπλωμα της κόλλας στην επιδερμίδα ,αφήστε την τουλάχιστον για 40-60 δευτερόλεπτα να στεγνώσει και μετά προσαρμόστε οτιδήποτε θέλετε να κολλήσετε (μπορείτε να επιταχύνετε την διαδικασία με το σεσουάρ). Από αυτόν τον κανόνα εξαιρείται η Spirit Gum P, η οποία στεγνώνει γρήγορα.
  • Οι ανωτέρω κόλλες εκτός από την Ηydro Spirit Gum απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν στην περιοχή των ματιών.
  • Καμία κόλλα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί για κόλλημα βλεφαρίδων.
  • Τα αφαιρετικά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για να αραιώσετε την πυκνότητα της αντίστοιχης κόλλας.

 

 

*Οι κωδικοί με αστερίσκο διατίθενται κατόπιν παραγγελίας

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ιξώδες

Η λέξη ιξώδες προέρχεται από τη λέξη «ιξός» (τη γνωστή κολλώδη ουσία που περιβάλλει κάποιους καρπούς) και σημαίνει το «κολλώδες».

 Όσο πιο παχύρρευστο είναι ένα υγρό, τόσο μεγαλύτερο ιξώδες λέμε ότι έχει, π.χ. το μέλι έχει μεγαλύτερο ιξώδες από το λάδι. Αντίθετος όρος του ιξώδους, κατ΄ έννοια και κατά μέτρο είναι η ρευστότητα, έτσι ένα υγρό που παρουσιάζει μεγάλο ιξώδες έχει μικρή ρευστότητα, και αντίστροφα.

Δεν Υπάρχουν Σχόλια

Σχόλιο

Προηγούμενο Αρθρο Επόμενο Αρθρο

Σχετικά Αρθρα